Mogelijkheden

Gipsbuik ; herinnering aan de bijzonderste tijd van uw leven.
Babyafdrukjes ; voor de ouders nu én voor het kind later.
Sportprijs ; hand met dartpijl of bijvoorbeeld een schaakstuk.
Familiebeeld ; verschillende handen tezamen als beeld.
Huwelijksgeschenk ; twee handen eeuwig samen.
Loversgift ; verras uw geliefde met een beeld van u zelf.

Het laten maken van een lichaamsafdruk door middel van een bodycasting is een persoonlijke en private aangelegeheid. Om het uiteindelijke beeld zo getrouw mogelijk te maken in de door u gewenste pose is het belangrijk dat u zich zo comfortabel mogelijk en bekent met het proces voelt. Wij nemen uitgebreid de tijd om u alles te verklaren en de mogelijkheden te bespreken. Een verkennend gesprek vooraf is dan ook mogelijk.
Niet alleen het beeld zal uniek zijn ook het gehele proces is een unieke ervaring. Daarom zijn wij ervoor dat ook uw partner of familie meekomt om bijvoorbeeld foto’s te nemen.

De prijs.
De uiteindelijke prijs van een persoonlijk beeld is vooraf moeilijk te bepalen, voordat met de klant is besproken wat de wensen zijn. De prijs is natuurlijk afhankelijk van het materiaal, de grootte, de pose, het aantal, eventuele ophangmogelijkheden of een sokkel of standaard. Verschillende afwerkingen spelen ook mee in de prijs, het beeld kan naturel blijven of een soft finisch krijgen. Het beeld kan op vele manieren beschilderd worden, waarbij realistische metaal imitaties een specialiteit zijn van Beeldige Herinneringen.